Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-05-05@23:48:28 GMT

سمند پلاس وارد خط تولید شد (+ عکس و مشخصات)

تاریخ انتشار: ۲۱ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۶۳۲۳۲۹

سمند پلاس وارد خط تولید شد (+ عکس و مشخصات)

تولید سمند پلاس در شرایطی آغاز شده است که هنوز معرفی رسمی اون صورت نگرفته و پیش فروش آن از جانب ایران خودرو برگزار نشده است. این خودرو که قبلا با نام سمند بهینه در فضای رسانه ای شناخته می شد، حال وارد خط تولید ایران خودرو شده و مراحل نهایی پیش از عرضه را پشت سر می گذارد.

به گزارش قدس آنلاین به نقل از  اسب بخار، البته که قبلا هم نمونه های اولیه این سدان فیس لیفت وارد خط تولید شده بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما با توجه به صحبت های اخیر مدیرعامل ایران خودرو مبنی بر عرضه سمند بهینه در هفته های آتی، احتمال آن زیاد است که این خودروساز سرعت تولید سمند جدید را افزایش داده باشد تا بتواند مقدمات عرضه این خودرو را فراهم کند.

سمند بهینه نمونه ای فیس لیفت از سمند LX به حساب می آید که آستانه بیست سالگی اولین خودروی ملی، پا به خط تولید ایران خودرو گذاشته است. این خودرو نسبت به سایر نسخه ها تفاوت چندانی نداشته و صرفاً برخی ویژگی ها به آن اضافه شده و حداقل های استانداردهای ۸۵گانه در آن رعایت گردیده است. این خودروی فیس لیفت در بخش ظاهر بیرونی و کابین متفاوت از نسخه های قبلی سمند است و برخی ویژگی های سورن نیز به آن اضافه شده است.

در سمند پلاس شاهد هستیم که گرافیک کاسه چراغ های جلو تغییر کرده و قابلیت چراغ روشنایی روز به این خودرو اضافه شده است. همچنین طرح و گرافیک کاسه چراغ های عقب نیز تغییراتی را داشته و ظاهری جدید را به بخش عقب سمند فیس لیفت داده است.

جلو پنجره سمند فیس لیفت هم متفاوت از نسخه های SE و LX این سدان ملی است و با طرحی کرومی و قالبی جدید بر روی این خودرو حضور دارد. قاب چراغ پلاک سمند بهینه که بر روی درِ صندوق عقب نصب شده است، به خاطر تغییرات کاسه چراغ عقب شکلی جدید را به خود گرفته و متناسب با آن طراحی شده است.

در نمای جانبی هم شاهد هستیم که سمند پلاس تفاوت خاصی با سایر نسخه های سمند ندارد و صرفاً رینگ های آلومینیومی جدید (مشابه به رینگ های سورن فیس لیفت) بر روی آن نصب شده است. البته که در تصاویر قبلی سمند بهینه خبری از رینگ آلومینیومی نبود و رینگ فولادی با قالپاق جدید در این خودرو دیده می شد.

در بخش طراحی کابین هم با داشبورد و رودی های شبیه به سورن طرف هستیم. البته که بر خلاف سورن ELX و سورن فیس لیفت، رنگ تریم داخلی سمند پلاس مشابه به نسخه های قدیمی است و ترکیب رنگ کِرِم با تزئینات طرح چوب در این خودروی فیس لیفت دیده می شود.

با توجه به جایگاه اقتصادی سمند بهینه در سبد محصولات ایران خودرو، می بینیم که تا حدی قالب داشبورد این خودرو متفاوت از خانواده سورن طراحی شده و بخش مربوط به کیسه هوای شاگرد، به جای سبک مخفی، به صورت مجزا از داشبورد به تولید رسیده است. در جلو آمپر سمند پلاس هم می بینیم که طرحی جدید استفاده شده و تا حدودی ترکیب رنگ جدید، جذابیت بیشتری را به این بخش اضافه کرده است.

بخش میانی داشبورد سمند پلاس هم متفاوت از سورن پلاس و سورن های ELX جدید است که الگوی قدیمی داشبوردهای سورن ELX در این خودرو وجود دارد. این الگوی قدیمی باعث شده تا تنظیمات تهویه در بخش پایین داشبورد نصب شود و از سویی بخش مربوط به سیستم صوتی، از نوع تک دین (Single Din) باشد و امکان نصب نمایشگر لمسی یکپارچه بر روی سمند فیس لیفت وجود نداشته باشد.

مشخصات فنی سمند پلاس:

به گفته مدیران ایران خودرو، تولید سمند بهینه در نسخه پایه با پیشرانه ارتقا یافته XU7 خواهد بود. پیشرانه ارتقا یافته این خودرو، XU7 پلاس نام دارد که به استاندارد آلایندگی یورو ۵ مجهز شده و تا حدودی قدرت بیشتری را نسبت به نسخه های قبلی تولید می کند. این پیشرانه ۱٫۸ لیتر حجم دارد و ۴ سیلندر و ۸ سوپاپ در آن دیده می شود. همچنین XU7 پلاس نسبت به نسخه قبلی حدود ۱۰ درصد قوی تر شده می تواند قدرتی در محدوده ۱۱۰ اسب بخار را با گشتاور ۱۵۸ نیوتن متر تولید کند. همچنین به گفته مهندسان ایران خودرو، این پیشرانه تا حدودی مصرف سوخت بهینه تری را دارد و می تواند با استهلاک کمتری نسبت به گذشته بر روی سمند جدید نصب شود. در حال حاضر هنوز مشخصات قطعی و رسمی در مورد پیشرانه XU7 پلاس در دسترس نیست و قطعا با معرفی رسمی این خودرو، اطلاعات دقیق این پیشرانه هم اعلام خواهد شد.

این خودرو قرار است تا با جعبه دنده ۵ سرعته دستی به دست مشتریان برسد. جعبه دنده این خودرو نسبت به سایر سمندها تفاوتی ندارد و ساختاری مشابه به گذشته را دارد. در آینده نزدیک قرار است تا نسخه EF7 ارتقا یافته سمند بهینه هم به بازار معرفی شود و جعبه دنده نیمه اتوماتیک AMT نیز بر روی این خودرو نصب گردد.


امکانات سمند پلاس:

سمند فیس لیفت در بحث امکانات رفاهی و ایمنی متفاوت از سایر نسخه ها نیست. بیشتر تغییرات اعمال شده بر روی این خودرو به خاطر تطبیق اولین سدان ملی با استانداردهای جدید بوده و آن چنان آپشن های مدرنی بر روی نمونه جدید سمند نصب نشده است. در مورد فهرست امکانات رفاهی و ایمنی سمند جدید، می توان به ویژگی های زیر اشاره کرد:

دو کیسه هوا،ترمز ABS، EBD و BA،ترمز دیسکی جلو،ترمز کاسه ای عقب،فرمان هیدرولیک،شیشه ها و آینه های برقی،تهویه دستی، 4 باند و ۲ تیوتر،زیر آرنجی جلو و عقب،تزئینات طرح چوب داشبورد، رودری ها و دسته دنده،سیستم صوتی با قابلیت پخش بلوتوث، USB و AUX،صندلی ۶ حالته دستی راننده (پشتی برقی به صورت آپشن)،صندلی ۴ حالته دستی شاگرد (پشتی برقی به صورت آپشن)،رینگ فولادی (رینگ آلومینیومی به صورت آپشن)،چراغ روشنایی روز،سنسور پارک عقب (آپشن)،راهنمای تعویض لاین

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: سمند پلاس ایران خودرو سمند بهینه سمند فیس لیفت ایران خودرو سمند پلاس خط تولید نسخه ها بر روی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۳۲۳۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت خودرو امروز 16 اردیبهشت 1403

به گزارش صدای ایران،قیمت محصولات ایرانخودرو در بازار آزاد امروز یکشنبه ۱۶ اردیبهشت دستخوش تغییراتی شده و برخی از مدل‌های این کارخانه با افزایش قیمت نسبت به پنجشنبه هفته قبل راهی بازار شده‌اند.

دنا پلاس شش‌دنده ارتقایافته که یکی از مدل‌های گرانقیمت ایرانخودرو به‌حساب می‌آید، ۹۶۰ میلیون تومان یعنی پنج میلیون بیشتر از هفته قبل فروخته می‌شود و همین میزان افزایش قیمت را در ارقام پیشنهادی فروشنده‌های دنا پلاس اتوماتیک آپشنال و مدل‌های مختلف تارا مشاهده می‌کنیم.

پژو ۲۰۶ تیپ ۳ پانوراما نیز که امروز ۶۶۰ میلیون تومان قیمت خورده، افزایش قیمت دو میلیونی را تجربه می‌کند و امثال ۲۰۷ دنده‌ای ارتقایافته و ۲۰۷ با موتور TU ۳ نیز به همین اندازه گران شده‌اند. قیمت روز محصولات ایرانخودرو در بازار آزاد را می‌توانید در جدول زیر مشاهده کنید.

قیمت روز محصولات ایران‌خودرو در بازار آزاد

خودرو

۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳،

۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳

سورن پلاس دوگانه‌سوز EF۷ مدل ۱۴۰۳،

۸۱۸ میلیون تومان

۸۲۰ میلیون تومان

سورن پلاس بنزینی EF۷ مدل ۱۴۰۲،

۶۳۰ میلیون تومان

۶۳۲ میلیون تومان

دنا پلاس شش‌دنده ارتقایافته مدل ۱۴۰۳،

۹۵۵ میلیون تومان

۹۶۰ میلیون تومان

دنا پلاس اتوماتیک آپشنال مدل ۱۴۰۳

یک میلیارد و ۱۶۵ میلیون تومان

یک میلیارد و ۱۷۰ میلیون تومان

پارس سال XU۷p مدل ۱۴۰۲،

۶۶۵ میلیون تومان

۶۶۵ میلیون تومان

۲۰۷ با موتور TU۳ مدل ۱۴۰۳،

۶۷۳ میلیون تومان
۶۷۵ میلیون تومان

۲۰۷ دنده‌ای ارتقایافته مدل ۱۴۰۳،

۸۰۳ میلیون تومان

۸۰۵ میلیون تومان

۲۰۷ اتوماتیک سقف‌شیشه‌ای مدل ۱۴۰۳

یک میلیارد و ۸۰ میلیون

یک میلیارد و ۸۰ میلیون

رانا پلاس ارتقایافته مدل ۱۴۰۳،

۶۵۰ میلیون تومان

۶۵۰ میلیون تومان

رانا پلاس سقف‌شیشه‌ای ارتقایافته مدل ۱۴۰۳،

۶۹۰ میلیون تومان
۶۹۰ میلیون تومان

تارا دنده‌ای V۱ مدل ۱۴۰۲،

۸۱۰ میلیون تومان

۸۱۵ میلیون تومان

تارا اتوماتیک V۲ مدل ۱۴۰۳،

۹۷۰ میلیون تومان

۹۷۵ میلیون تومان

تارا اتوماتیک V۴ مدل ۱۴۰۳

یک میلیارد و ۱۸۵ میلیون تومان

یک میلیارد و ۱۹۰ میلیون تومان

پژو ۲۰۶ تیپ ۳ پانوراما مدل ۱۴۰۲،

۶۵۸ میلیون تومان

۶۶۰ میلیون تومان


قیمت محصولات سایپا یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳؛ هاچ‌بک جدید سایپا گران شد

اطلس G جدید‌ترین سواری سایپا در بازار آزاد است که امروز یکشنبه ۱۶ اردیبهشت به‌طور متوسط ۵۸۵ میلیون تومان به‌فروش می‌رسد.

قیمت اطلس G در بازار آزاد نسبت به خریدوفروش‌های هفته قبل پنج میلیون ارتقا پیدا کرده و مدلی مثل پراید ۱۵۱ که ۳۴۲ میلیون تومان قیمت خورده، افزایش قیمت چهار میلیونی را تجربه می‌کند.

ساینا S دنده‌ای، کوئیک GX و کوئیک SR دنده‌ای نیز هر کدام با افزایش قیمت دو میلیونی درقیاس با هفته قبل راهی بازار شده‌اند. قیمت روز محصولات سایپا در بازار آزاد را می‌توانید در جدول زیر مشاهده کنید.

قیمت روز خودرو‌های سایپا

مدل ۱۳ اردیبهشت ۱۶ اردیبهشت
پراید ۱۵۱ تیپ DA مدل ۱۴۰۳،
۳۳۸ میلیون تومان

۳۴۲ میلیون تومان

ساینا S دنده‌ای مدل ۱۴۰۳،
۴۳۸ میلیون تومان

۴۴۰ میلیون تومان

کوئیک GX مدل ۱۴۰۳،

۴۴۸ میلیون تومان
۴۵۰ میلیون تومان

کوئیک SR دنده‌ای مدل ۱۴۰۳،

۴۴۸ میلیون تومان

۴۵۰ میلیون تومان

اطلس مدل ۱۴۰۳،

۵۸۰ میلیون تومان

۵۸۵ میلیون تومان

چانگان CS۳۵ پلاس تیپ ۲
یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان

یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان

چانگان CS۳۵ پلاس تیپ ۳
یک میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان

یک میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان

شاهین دنده‌ای مدل ۱۴۰۳،

۷۶۵ میلیون تومان

۷۶۵ میلیون تومان

شاهین اتوماتیک مدل ۱۴۰۳،

۸۶۰ میلیون تومان

۸۶۰ میلیون تومان

دیگر خبرها

  • بازار خودرو روی دور تند گرانی افتاد/ آخرین قیمت پژو، سمند، شاهین، کوییک، دنا و تارا + جدول
  • مشخصات یک خودروی جدید ایرانی منتشر شد
  • قیمت خودرو امروز 16 اردیبهشت 1403
  • قیمت جدید انواع باتری خودرو +جدول
  • کاتالوگ و جزییات ال۹۰ بومی‌سازی منتشر شد +تصویر
  • مشخصات ال۹۰ ایرانی اعلام شد + عکس
  • ال۹۰ ایرانی چه مشخصات و ویژگی هایی دارد؟ + تصویر
  • مشخصات ال۹۰ ایرانی منتشر شد+ عکس
  • (عکس) ال۹۰ هم بومی‌سازی شد!
  • ال۹۰ هم بومی‌سازی شد!/ عکس